October 6, 2013

MEGGI KETAM MOST WANTED :p

Most favorite food!!
Ketam si ketam lompat, lompat!! hahaha..
Baru taw kat PCB ade meggi ketam, walauweii.. Memang mabeleess waaa ckap!
Padahal baru 3 minggu tak makan ketam..

Last makan that day mase HONEYMOON kat Hospital Segamat, selama 4 hari 3 malam tuhh.. Mak masak sup ketam, akak suapkan makan!! TQ ma & akak! LOVE YOU MORE!!
Perghhh memang sweet duk situ bersama doktor hensem!! :p

Rase macam nak masuk warded lagi rase dia punye heaven duk dalam warded tuh..!!
Seriuosly said :D

BTW kene fikir positive that time, Allah beri sakit utk hapus dosa2 kecil aku, memang kaki tangan & muke memang merah padam (*tetibe rase comel pulak muke merah2 macam baby, hahaha) jantung pun cam teruk Dr. cakapppp.. memang kepale otak fikir tak lame dah ni, tapi Alhamdulilah still hidup lagi.. Baru tahap 2, belum 4 lagi, tahap 4 baru waa "pergi".. hahaha..
Alhamdulilah gak masih dapat makan ketam! Nasib kau lah ketam kene "kekah"...

By the way, semangkuk + air=RM25 sorang, rase mahal tak?? hahaha nila makanan student! nanti akhir sem makan meggi je, ketam dah TERBANG! hahha...
Really sorry tak oyak awai2 harge ketay meggi ni ke 'demo', ehh teroyak klate pulop :$ suke giler tengok muke Azan time bayar tuhh.. hahaha jahat kan aku, jahat sikit je, tapi hati baikkkk :D


Tq Azan Ezza n Yona sudi  bawak budak demanding pegi makan ketam.. :D 
Nak post gambar Ezza & Azan, tapi....********** pulak!!
Gambar kite ngan Yona je ade..
So, so and hope soo.... tengok la gambar kami ehhh ehhh !! :P
Self-capture! 
Ramai cakap makin susut sejak masuk warded.. But the fact is saya memang kurus laa -_-

@ Adam Corner, Pantai Cahaya Bulan, Kelantan. Sekian..

2 comments:

  1. yummy...
    http://belogcikwa.blogspot.com/
    follow me...tq..

    ReplyDelete
  2. mcm sedap je mcm sedap je..fyda bile nk blanje..?huhu

    ReplyDelete